2018. szeptember 7., péntek

Némaság (+ingyen letölthető film!)



Olvasói levél 

"A Némaság egy történelmi film,ami töprengésre sarkallt... milyen lenne az élet nehézségek,szenvedések közepette? Csak azért, hogy megmaradjunk kereszténynek... Akkor, egyedül akkor tudnánk, mit ér a hitünk!




Örülnék,ha nektek is sikerülne időt szánni rá,ha mondanátok hozzá véleményt. Engem nagyon foglalkoztatott mindig is a szenvedés értéke. Ami legjobban gondolkodóba ejtett,az a buddhistak híres-nevezetes BÉKEvallása...béke... de ugyan milyen áron....?!"



Port ajánló:
Japán a 17. század derekán, amikor a kereszténység tiltott dolognak számított. A két ifjú, jezsuita szerzetes, Sebastiao Rodrigues és Francisco Garrpe azért utazott a távoli országba, hogy megtalálják eltűnt mentorukat, Cristóvao Ferreirát. 


Ferreira-val kapcsolatban az a hír járja, hogy a férfit szörnyű kínzásoknak vetették alá, amelynek hatására még hitét is képes volt megtagadni.

Sebastiao Rodrigues (Andrew Garfield) és szintén jezsuita társa, Francisco Garrpe (Adam Driver) egy igazán érdekes világban találják magukat. Az egzotikus és szamuráj kultúrát előtérbe helyező országban igazi kegyetlenségeket látnak és be kell látniuk, hogy Japánban teljesen más szabályok érvényesek, mint a keresztény Európában.
Rodrigues-t szörnyen megrendítik a Japánban tapasztalt dolgok, azonban lelke mindenáron válaszokat akar kapni Istentől. Emellett pedig mentorát is szeretné felkutatni, nyomozásai során azonban olyan megpróbáltatásokon kell keresztül mennie, amelyek nem csak hitét, de életét is komoly veszélybe sodorják.

Ne maradj le cikkeinkről! Kövess minket Facebookon!

Kapcsolódó:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések