2018. szeptember 20., csütörtök

"Harcolj a férjedért, mert ő a pokol útján jár...!"


A szerető miatt elhagyott feleségekhez

Drága Testvérem! Imádkozom értetek! A legnagyobb szellemi harc közepén vagyunk. Harcolj, imádkozz a férjedért, gyermekeidért. Hatalmas támadás alatt vagy és mindannyian, akik Krisztus oldalán állunk.

Hívd Isten Szent angyalait!
Hívd Szent Mihályt!

Ezekkel a gonosz, bukott angyalokkal akik megkötözték a férjedet, a Szent angyalok fel tudják venni a harcot. Kérd a segítségüket és ajáld fel a lelked rettenetes fájdalmát, Jézus Krisztus fájdalmával egyesítve a mennyei Atyának, a bűnök bocsánatára és a férjed megmeneküléséért!

Nem hiábavaló az imád!


A férjedet megvakította, s megkötözte a sátán  egy démona, s most diadalt ül, hogy sikerült a gonosz terv...

Te viszont tudod, hogy Jézus a szabadító. Neki hatalma van kiűzni a gonosz lelket, a s szívét visszafordítani a családjához. Jézus a szabadító.



Több ilyen helyzetet ismerek, ahol az apuka, miután így megbotlott, ráébredt arra, hogy mit tett, és visszatért a családhoz... Istennek semmi sem lehetetlen.
A Szűzanya is segít, ha kéred őt... Ismeri a lelked fájdalmát.

Drága Testvérem! Az ördög kísértése, hogy fenyeget. 365-ször van a Bibliában, hogy Ne félj!!! Jézus szava.

Hidd el, ő megsegít, ha az életednek Ő az Ura, akkor a körülményeidnek is Ura.

Azt mondta, kérjetek és kaptok, zörgessetek és megnyittatik. A Szentlélek Isten abban az esetben, amikor ilyen szakadás van, azzal marad, akit elhagytak. Veled van az Úr drága Lelke, mely hatalmas erő, hatalom.




Úgy tekints a férjedre, mint aki beteg. Nagybeteg a lelke,  megvakult, egészen sötétségben van... Teljes tehetetlenségben.A fenyegető rossz szavai is az ördög támadása feléd... Minden gonoszság atyja vadássza a lelkeket.

Ha kitartóan imádkozol érte, - s könnyebb, ha úgy gondolsz rá, mint rászoruló betegre - Jézus megszabadítja. Imádkozhatsz érte rózsafüzért, Isteni irgalmasság rózsafüzért, Szeretetláng rózsafüzért..

A két utóbb említett ima elég rövid. Gondolom a gyerekek mellett nincs sok időd. De nagyon nagyerejű imák. Hívd minden nap Szent Mihály főangyalt! Ő a mennyei seregek vezére. Hatalmas, erős, győztes  angyali  sereg. Hozzád mennek, csak kérned kell... Ne félj! Bátorodjék a szíved! 

Harcolnod kell a kicsikért. Csodaszépek. Te vagy nekik a biztonság. Harcolnod kell a férjedért!




Olvastad Gloria Polo történetét? Ebből igazán érthető a házasság szentsége. Az ördög támadása feléd és a gyermekeid felé! Hívd a Szent angyalokat az Erősségek karából, és kérd Jézus Szent Vérének oltalmát magadra és a gyermekeidre...Valahogy így:

Jézusom födj be engem és a szeretteimet( megnevezni őket) a Te drága véred oltalmával és védj meg a gonosz támadásaitól..Ámen"

A fájdalom, a csalódás, a tehetetlenség érzése szinte elviselhetetlen... Már tudod, hogy nemcsak a test fájhat, a lélek is fáj. Isten erőt fog adni neked ebben a harcban.



Az ördögnek te is a célpontja vagy. Ha átengeded tiszta szép lelkedet  a rossz gondolatoknak, megmérgez vele téged is. Lehúz és elválaszt Istentől. Elborít a fájdalom, a kétségbeesés és tehetetlen leszel... Tedd a fájdalmadat Jézus fájdalma mellé... őt megenyhíti a szenvedésed... sőt elveszi tőled. Új erőt kapsz.. Ki kell mondanod hangosan ezt a mondatot..." Jézus nevében megbocsátok a .....- nevet mondd - ..férjemnek.

Mivel a férjeddel ti ketten egy egész vagytok, neked Isten nevében erőd van felette, érte  imádkozni. Jó lenne beszerezni szenteltvizet, szentelt gyertyát is.
Saját tapasztalatom is van, tudom, mit élsz át...


Én is megtapasztaltam ezt az erőt... Nagy harc volt érte.
Felajálhatsz Szentmisét, Szentáldozást is a szabadulásáért... Elsősorban Jézusnak mondd el a bánatod!



Képzeld el, hogy miután hívtad Őt, ott ül veled szemben Jézus! Mondd el neki, hogy mennyire fáj ez a csalódás, kérd meg, hogy segítsen! Meglátod segít! Csodát tesz. Hatalma van a gonosz felett! Jézus nagyon szeret téged! Fontos vagy neki, drága, becses  kincse vagy! Nagy árat fizetett érted.

A gonosz kísértőt is imával lehet távoltartani.
Ahol Istent dicsérik, imádják ott nem képes megmaradni.

A Szeretetláng rózsafüzér megvakítja, tehetetlenné teszi őket.

Harcolj a férjedért, mert ő a pokol útján jár! Rettenetes a pokol kínja: örök szenvedés az örök kínok között. A legborzalmasabb, ami az emberrel történhet.

Megyek imádkozni. A Szent Szűz segítsen, és a Szent Angyalok őrizzenek, Jézus Drága Szent Vére oltalmazzon!

Soha ne add fel! Add át a szívedet Jézusnak! Tőle olyan szeretetet fogsz kapni, amit soha nem álmodtál.



Gondolkodj el azon, hogy az Isten, az Úr Jézus az első-e az életedben... Kérd el tőle ezt a fenntartások nélküli szeretetet...Hidd el, érezni fogod a békét és a szeretetet, ami átitat, ha kéred.

Kérd az úr áldását a szeretőre is! Őszinte hittel, mert ha Isten áldása felszabadítja őt a gonosz vágyak csapdájából, menekülni fog a bűnös kapcsolatból.

Soha senkit ne gyűlölj, mert a gyűlölet a sátán egy köteléke. Aki rosszat akar, haragszik, gyűlöl, vádaskodik, az már a sátán áldozata. 

Ha érzed, hogy az öngyilkosság, elvetettség gondolata kísért, az már a gonosz műve.
Hívd Jézust, a Szűzanyát, a Szent Angyalokat, Szent Mihályt...

Ne félj!!! Isten országának a legkisebb angyala is erősebb a legnagyobb gonosznál.

U.E. - Római Katolikus Blog

Az együttélés hazugsága


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések