2018. április 25., szerda

Bizonytalan vagy?

XII. Pius imádsága Máriához, a Jó tanács Anyjához. 

"Szűzanyánk, megindít minket a fájdalmas bizonytalanság, melyet az igaz és a jó keresése és elsajátítása közben élünk át, és lábaid elé borulunk, a Jó tanács Anyja édes titulusa alatt fordulva hozzád. Könyörögve kérünk téged: siess segítségünkre evilági tartózkodásunk e pillanatában, amikor a tévedés és a gonosz kettős sötétsége romlásunkra törekszik, tévútra vezetve elméket és szíveket.
Bölcsesség Széke és Tengernek Csillaga, világosítsd meg a kételkedés és tévedés áldozatait, hogy ne térítse el őket a jónak álcázott gonosz; erősítsd meg őket a szenvedélyek és a bűn ellenséges és romlásra vivő erői ellenében.
Jó tanács Anyja, esdd ki legsürgetőbb kérésünk meghallgatását: … [itt nevezd meg kérésedet], és kérd számunkra Isteni Fiadtól az erény szeretetét és az erőt, hogy a kétséges és nehéz helyzetekben az üdvösségünkhöz vezető utat tudjuk választani.
A te kezed által támogatva sértetlenül fogunk járni az úton, melyet Jézus, a mi Megváltónk tanított nekünk igéjével és példájával, követve az Igazság Napját szabadságban és biztonságban az élet csataterén keresztül, a te anyai Csillagod vezetése alatt, amíg végül el nem érünk az üdvösség kikötőjébe, hogy a zavartalan és örökkétartó békét élvezhessük Veled. Ámen."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések