2016. május 15., vasárnap

A felháborodott hozzászólók figyelmébe


Blogunk ugyan még csak szűk két hete létezik, máris megtapasztalhattunk egy visszatérő jelenséget. 

Azt egy percig sem titkoljuk, hogy az eredeti és hamisítatlan katolikus tanítást szándékozzuk képviselni. Ez nem jelent sem többet, sem kevesebbet. A katolikus dogmák tükrében közlünk cikkeket. Úgy tűnik, ez igencsak sokaknál kiveri a biztosítékot, magukat katolikusoknak vallók körében is, ami igencsak szomorú képet fest a jelenkori állapotokról.

Ezek a hozzászólások általában híján vannak bármiféle komolyan vehető érvelésnek, sokkal inkább merő címkézés az egész. Ezért úgy gondoltuk, segítségükre sietünk az ilyen szándékú olvasóinknak.
Hogy ne fáradjanak ujjaik és a billentyűzet koptatásával, az alábbi elkészített hozzászólási lehetőségek közül választhatnak:




„Hol élünk, a középkorban? Borzasztó!”

„Jaj, ez nagyon bigott, ugye nem gondoljátok komolyan?”

„Ilyen hülyeséget még életemben nem olvastam, ez egész egyszerűen hazugság, mert én úgy érzem,  és csak (és különben is!).”


Mielőtt még bárki komolyan venné, gyorsan leszögezzük, ezeket az előre elkészített kommentárokat humornak szántuk...

Az oldalon megjelenő hirdetésekből befolyó, - kattintás után járó - összeget  a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára ajánljuk fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések