2017. május 9., kedd

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül


Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megalakulásuk óta zárt apácazárdák belsejébe kalauzol bennünket. Nézd meg őket és ámulj! Láss olyat, amit eddig még soha életedben nem láttál!

Az első videó egy első olvasásra talán meglepő dolgot mutat be. Egy klauzúrás rend, a Mária-nővérek, akik normál esetben sosem járnak a kolostor falain kívül, elmentek a Balázs-show amerikai megfelelőjébe, Oprah-hoz. 

Megdöbbentő? Lehet. A műsor után azonban több mint 120 új nővér lépett a rendbe. Új épületet kellett felhúzni egy másik településen, hogy mind elférjenek. (Azóta a nővérek minden nap imádkoznak Oprah-ért is)... :) Íme az ominózus videó:


A következő videóban szintén klauzúrás nővérek beszélnek az előző és a mostani életükről.


Miért választják fiatal nők, hogy apácák lesznek? Íme a válasz:Amit eddig nem tudtál róluk:A falak mögött:Jelen sorok írója a fenti videók megnézése után azonnal indulna is a klastromba... ha nem lenne házas. Ha te még nem vagy az, akkor érdemes elgondolkodnod, hogy talán ez a te utad.

Magyar rendek, ahová érdemes benézned:

Jó Pásztor Nővérek (ők bajba jutott anyáknak segítenek új életet kezdeni, csodálatos emberek)

Teréz anya nővérei Magyarországon - ők mindig, mindig mosolyognak, úgy segítenek a szegényeken

Hivatástisztázás  (görgess lejjebb és a bal oldalon látni fogsz rengeteg jó helyet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések