2024. július 5., péntek

AZ APÁCA, AKI LÁTTA LUTHERT A POKOLBAN

 

Clotilde Micheli nővér (1849-1911), más néven a Szent Szívről nevezett Maria Serafina nővér több látomást kapott élete során.
Az Angyalnővérek alapítója a szászországi Eislebenbe ment, Luther szülőhelyére. Amíg ott volt, elindult, hogy keressen egy templomot, ahol meglátogathatja az Oltáriszentséget és imádkozhasson előtte.

Történt ugyanis, hogy ezen a napon ünnepelték az eretnek Luther születésének négyszázadik évfordulóját. (1483. november 10.) Az utcák zsúfolásig megteltek, és a várhatóan ide érkező személyek között volt I. Vilmos német császár is, aki az ünnepségeken elnökölt.

Őrangyala odament hozzá, és így szólt: „Kelj fel, mert ez egy protestáns templom. Szeretném, ha látnád azt a helyet, ahol Luther Mártont elítélték, és látnád azt a fájdalmat, amit a büszkesége miatt kell elszenvednie büntetésként.”

E szavak után szörnyű tűzszakadékot látott, ahol az elkárhozottak sokaságát kegyetlenül kínozták. És e völgy alján meglátta Luthert, aki különbözött a többitől: démonok vették körül, amelyek térdelni kényszerítették, és kalapáccsal felfegyverkezve próbáltak hatalmas szögeket ütni a fejébe.
Meg volt győződve arról, hogy Luthert a pokolban büntették, különösen a büszkeség, az első halálos bűn miatt; valamint a Római Katolikus egyház elleni nyílt lázadása és eretnek tanításai miatt, amelyek sok lelket vittek örök kárhozatra.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Szent Pio atya is elmondta, hogy Luther a pokolban van, és mai hívei, akik követik őt, ugyanilyen véget fognak érni, és azok is a pokolba kerülnek, akik nem vetik alá magukat a pápának és a katolikus egyház tanításainak. Szent Pio atya azt mondta, hogy Luther nagy eretnek volt, és a sorsa szörnyű és félelmetes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések