2019. március 15., péntek

Űzd el a farkasokat!


"Az I. század egyházatyái nagyon világosan fölismerték azt a szellemi harcot, amit vállalnunk kell lelki növekedésünk érdekében. Tanúságot tettek arról, hogy mit jelent a Krisztusban való győzelem.

Tertulliánusz írta: „Mivel mi hiszünk Jézusban, a démonok alá vannak vetve Krisztus szolgáinak. Vagyis nekünk. Érintésünkre az ítélet tüzétől való rettegés fogja el őket, és parancsunkra kénytelenek távozni a testből, ahová bejutottak.”

Origenész pedig azt írja: "A hívő ember, aki egyedül Istennek és az Ő hívó szavának engedelmeskedik, nem szenved bántalmat a démonoktól, mert Isten hatalmasabb náluk."


Nagyon fontos, hogy ez a hit erős legyen bennünk, mert ha mi Krisztusban vagyunk, akkor a gonosz lelkek félnek tőlünk. A mi imánkra rettegés fogja el őket. Senkinek sem szabad félnie, hogyha a gonosz lelkek működéséről olvas. Ezt azért mondom, mert van olyan ember, aki nem mer elolvasni egy könyvet erről a témáról, mert fél attól, hogy a gonosz lelkekkel való foglalkozás kibillenti lelki egyensúlyából. Pedig ha győzni akarunk, ismerni kell az ellenség szándékait. Mi Krisztusban vagyunk, és Krisztus felette áll minden hatalomnak. A gonosz lelkek félnek tőlünk, hogyha mi ezt a krisztusi közösséget megőrizzük. Ha elhanyagoljuk a hitet, vagy bűnben élünk, teret adunk a gonosz léleknek, hogy tovább kísértsen, és még mélyebben vigyen bele a rosszba, vagy meg is kötözze a lelkünket. Fontos ezért, hogy megőrizzük szívünk tisztaságát."

A szabadítás katolikus kézikönyve IDE kattintva ingyenesen elérhető.

További cikkek:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések