2017. március 1., szerda

A böjt a világ előtt ismeretlen titkos erőforrás


Lehet, hogy azért mulasztjuk el a legnagyobb áttöréseket az életünkben, mert nem böjtölünk? 
Emlékeztek a harmincszoros, hatvanszoros és százszoros termésre, amiről Jézus beszélt? (Márk 4:8-20) Amikor imádkozol, harmincszoros áldást szabadíthatsz fel, amikor imádkozol és adakozol, hatvanszorosat, amikor azonban mindhármat - az imádkozást, adakozást és böjtölést is - gyakorlod, százszoros áldást szabadíthatsz fel!
Ha ez a helyzet, el kell gondolkodnod: milyen áldás nincs még felszabadítva… milyen imaválaszok nem érkeztek még meg… milyen bilincsek nem törtek még le… azért, mert nem böjtölünk.
Szeretnéd tudni Istennek az életedre vonatkozó akaratát? Tudni szeretnéd, kivel házasodj össze vagy mit tegyél életed egy válságos időszakában?


Egy normál és két kis étkezés

Bebizonyítom neked, hogy a böjt képessé tesz világosan meghallani Isten akaratát. A böjtölésed kihat gyermekeid életére is. A böjtölés gyógyulást hoz a lelkednek és egészséget a testednek, sőt pénzügyi fellendülést és Isten áldásait vonja maga után. 


Akár közelebb akarsz kerülni Istenhez, akár áttörésre van szükséged életed valamelyik területén, ne feledd: semmi sem lehetetlen Isten gyermeke számára!


Nassolás nélkül

Ha úgy érzed, túl gyenge vagy egy 40 napos böjthöz, olvasd el az alábbi zseniális könyvet, mely barátod lesz ezen időszak során:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések