2017. augusztus 25., péntek

A lombikbébiprogram bűn!


"A Katolikus Egyház tanítása ebben a kérdésben nagyon egyértelmű. A magyar törvénykezés nem megfelelő a keresztény értékrend szerint, és kormányzati szinten történt változtatás, nagyobb összeget rendeltek a lombikprogramhoz, ezért a nemzeti ünnepen, amikor a keresztény önfeladásról szóltam, szólni kívántam arról is, hogy a keresztény értékek ezen a téren is mást diktálnak" - mondta nemrégen Veres András győri megyéspüspök.

a Katolikus Egyház egyértelműen az élet védelme mellett teszi le a voksát, ahogy azt a mai orvostudomány tartja, a fogantatás pillanatától a természetes befejeződéséig. A lombikbébiprogrammal az a probléma, hogy nem a férfi és a nő természetes kapcsolatában fogan meg az élet, ráadásul pluszmegfoganások is történnek mesterséges körülmények között. A többi embriót vagy lefagyasztják és félreteszik, vagy elpusztítják. A mesterséges megtermékenyítés nem elfogadható a Katolikus Egyház számára

Egy igazi főpásztor, aki tiszta és világosan egyértelmű beszéddel óvja a Krisztus által reá bízott híveket a lombikba bájt Sátán cselvetésétől! Köszönjük, Excellenciás Püspök Úr! Követjük a Jó Pásztort követő jó lelkipásztorokat!

Aki többet akar tudni arról, miért bűn a lombik, olvassa el EZT az ingyenes bioetikai útmutatót, pontosabban annak negyedik fejezetét. Nagyon meg fog lepődni, milyen sátáni az egész.

Egyébként pedig van egyházilag elfogadott módja a megtermékenyítés elősegítésének, erről itt lehet olvasni.

A lombikprogrammal az alábbi gondok vannak:
1. Nem a gyerekvállalásról szól, hanem óriási üzlet. 
2. A megtermékenyített 5-10-15-...petesejtből maximum 3-at ültetnek vissza, a többit megsemmisítik, vagy... 

3. Eladják (!) más pároknak, vagy... 
4. Eladják biológiai kísérletek végzése céljából. 
5. A lombikprogram ma a meddőség kezelésére szolgál, de pontosan tudjuk, ez az első lépés a genetikailag szelektált emberiség megteremtése felé vezető úton...
6. A hívő embernek bele kell gondolnia abba, ha a gyermekáldást elfogadjuk Istentől, ugyanígy az is az engedelmesség része, ha elfogadjuk, ha nem lehet gyermekünk.
7. A lombikbébi program sem rizikómentes. Akár egy petesejt beültetésekor is lehet akár négyesiker, kettő, három esetében méginkább. Ilyenkor jön a "magzatredukció", ami abortusz, tehát TÖBBSZÖRÖS MAGZATGYILKOSSÁG.


Ne maradj le cikkeinkről! Csatlakozz hozzánk Facebook-on is!

Kapcsolódó cikkek:

Akarsz-e a magyar haza reménysége lenni?
A tiszta férfiúság
Dobd ki vagy vedd el! - az élettársi viszonyról
Az együttélés hazugságaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.