2022. június 2., csütörtök

“Hagyjátok el a városokat!”

 


A lenti írás a Telegramról származik.

Nem kell hinned az összeesküvés elméletekben, csak úgy olvasd, mint egy távoli világ történéseit, vagy mint egy futurisztikus filmet.
Csak pár hét, hónap,…talán év… majd meglátjuk…

_______________________________________________________________________
A majomhimlő átverés pontosan úgy fog lezajlani, mint a COVID (zárlatokkal és oltási kötelezettségekkel a foglalkoztatásra és a helyszínekre vonatkozóan). Ez tévedés. Az ellenség módosította a stratégiáját. Sokakat ez váratlanul ér majd.

Az általános zárlatok és kötelezések helyett, amiket a covid során láttunk, ezúttal hosszú karanténnal és gyűrűs vakcinázással fogják megcélozni az egyéneket és kapcsolataikat.
Az alkalmazott pszichológia félelmetes lesz, és sokkal nehezebb lesz ellenállni neki. Sokan, akik az első fordulóban megtagadták az engedelmességet, be fogják adni a derekukat.

A gyűrűs vakcinázás azt jelenti, hogy mindenkit, akit a kapcsolatfelvétel során elkapnak, speciálisan kiképzett csapatok fognak őrizetbe venni, elszigetelni, és kényszeríteni arra, hogy bevegye a vakcinát. Néhány országban már a korai szakaszban erőszakot fognak alkalmazni, de még azokban is, ahol jogilag nem kötelező a vakcina, a nyomás, amelyet ezek a csapatok gyakorolnak, szélsőséges lesz. A hosszú karantén további ösztönzést jelent majd a beadásra. Ha a hosszabb házi őrizet (és végül a karantén táborok) elkerülésének egyetlen módja az oltás elfogadása, akkor az elfogadás általános felhatalmazás nélkül is elérhető.

Az egyének ilyen célba vétele és elszigetelése több okból is aljas. Míg az általános bezárások általában széles körű felháborodást váltanak ki, tudják, hogy az emberek nem fognak tömegesen az utcára vonulni, ha személyesen nem érintettek az adott pillanatban. Szándékuk, hogy egyesével szedjenek le titeket, kezdve a legkevésbé ellenállóval.

Ezért összpontosítanak a meleg közösségre a nyitó felvonásban. A meleg közösség túlnyomórészt baloldali. Ennek a demográfiai csoportnak a többsége habozás nélkül el fogja fogadni a vakcinát, ahogyan a társadalmi köreikben élők többsége is. Ez lehetővé teszi az ellenség számára, hogy kidolgozza a rendszer gyenge pontjait, mielőtt a bajkeverőkkel foglalkozna.

Néhányan talán azon tűnődnek, hogyan a fenébe lesznek képesek ezt a bohózatot ilyen szélsőségekig vinni. Elvégre a majomhimlő nagyon enyhe, és csak néhány hétig tart. Azonban már most azt a narratívát ápolják, hogy van valami szokatlan ebben a bizonyos törzsben. Gyorsabban “terjed”, mint a korábbi változatok, és néhány tünete is szokatlan.
Akik odafigyeltek, tudják, hogy ez a COVID-19 oltás mellékhatásainak álcája.

Számos olyan autoimmun bőrprobléma jelenik meg, amelyek himlőnek tűnnek, és mivel az immunrendszer megtizedelődött, az oltottaknál a látens vírusok újra felbukkannak, és az övsömör az egyik leggyakoribb tünet. Mivel a diagnózis egy hamis PCR-teszten múlik, mindez a majomhimlőnek tulajdonítható.

Itt kezd kellemetlenné válni a dolog. A kezdeti COVID oltások hosszú távú mellékhatásai még csak most kezdenek megmutatkozni, és az oltottak körében a minden okból bekövetkező halálozás máris lehetetlenné válik a rejtőzködés. Ez azt jelenti, hogy míg a COVID rossz influenzaként indult és enyhe megfázásként ért véget, addig a Majomhimlő úgy fog kinézni, mintha valami egészen szörnyűséggé fejlődne. Az emberek megbetegszenek és betegek is maradnak. Mások hirtelen meghalnak. A félelem, amit ez kelt (és az ebből eredő tömegpszichózis), el fogja érni, hogy hiányozni fognak a COVID régi szép napjai.

Az élelmiszer- és energiahiány, ami ezzel egy időben kezdődik, fontos része az egyenletnek. A fejadagolás nem csak a hatalmon lévőknek ad sokkal nagyobb befolyást, de az alultápláltság és a hideg fizikailag is gyengíteni fogja a lakosságot, és fogékonyabbá teszi őket a betegségekre. Az áram- és internetkimaradások sokkal nehezebbé teszik az ellenállás megszervezését, és fedezetet nyújtanak a legrosszabb visszaélésekhez.

Évek óta figyelmeztetjük az embereket, hogy hagyják el a városokat. Most már tudjátok miért. Ez az utolsó lehetőség erre a lépésre. Hamarosan nem lesz üzemanyag a járművekhez (és csak addig tudsz gyalogolni, amíg éhezel).

Ennek háború lesz a vége, de a háborúban az időzítés a legfontosabb.
Hagyjátok, hogy a városok a távolban égjenek. Hagyd, hogy az ellenség elhasználja a lőszerét és meggyengítse a seregeit. Várd ki a megfelelő pillanatot.

Robin Monotti + Dr. Mike Yeadon + Cory Morningstar

Forrás: Telegram

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Kukkants be egy apácazárdába! Több száz éve senki sem látta, mi van belül

Olyan dolgot osztunk meg veletek, ami Magyarországon eddig még sosem volt látható. Az alábbiakban több olyan videót közlünk, mely megal...

Népszerű bejegyzések